737 | Vort! Scheer je weg!

23 februari 2009 | roel | ik

Ik baal dat ik deze carnavalsmaandag geen vrije dag heb genomen. Eigenlijk had ik nu gehurkt op mijn deurmat moeten zitten in afwachting van het bezorgen van dat achterlijke ‘Evolutie of schepping’ foldertje. En dan op het moment supreme even een kleine ‘boe!’ loslaten. Een beetje schrik aanjagen doet het altijd leuk bij die relifundamentalisten. Voor je het weet hebben ze er een nieuwe God voor verzonnen, want je moet het toch ergens op af kunnen schuiven? Enfin, zoals u begrijpt zit ik niet op die flauwekul te wachten. Als ik sprookjes wil horen dan pak ik de laatste plaat van de Smurfen er wel bij, daar heb ik geen Urkse randdebiel voor nodig.

Reageer

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/5/3/stationtenderness.nl/httpd.www/2020/wp-content/themes/state2008/comments.php on line 69

(c) 2001-2020 StationTenderness