725 | April 2009 USA

24 oktober 2008 | roel | muziek

Waar moet ik zijn en hoe laat? Volgens The Sun gaat de nooit voor mogelijk gehouden reünie er dan toch van komen. Het Coachella-festival heeft – naar men zegt – The Smiths weten over te halen tot een eenmalig onderonsje. THE SMITHS. Godverdomme. Coachella. Dat ligt godverdomme in Californië. En Californië ligt nog altijd in de Verenigde Staten van de USA. Godverdomme. Vergeef me mijn gevloek, maar afgezien van The Fatal Flowers is er geen ander bandje dat ik zo graag nog eens zou willen zien als The Smiths. Sterker nog: ik heb ze nooit live gezien. Morrissey had het namelijk niet zo op de frikadellen in Baarlo in 1987 dus het geplande Pinkpopoptreden ging niet door. Godverdomme. 

En nu dit. Ik weet niet met welke astronomische zak duiten men heeft staan zwaaien, want was het niet Morrissey die jarenlang riep dat ie liever een kogel door de kop kreeg dan nog eenmaal met de andere Ex-Smithers op een podium te staan?

Eind maart het Marillionweekend in Port Zélande. Ligt dat niet op weg naar Californië?

edit: zowel Coachella als ‘people around The Smiths’ roepen in koor dat het berichtje in The sun ‘rubbish’ is. Niet geheel toevallig komt er over een paar weken wéér een verzamelaar op de markt – de zoveelste compilatie van een compilatie van een compilatie. Slimme verkooptruc dus. Ach, het was mooi voor zolang de illusie duurde. Snik. Godverdomme.

Reageer

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/5/3/stationtenderness.nl/httpd.www/2020/wp-content/themes/state2008/comments.php on line 69

(c) 2001-2020 StationTenderness