Alkemade en Bloemen behoren inmiddels tot de redelijk gevestigde orde dankzij hun omnipresentie (Shouf Shouf Hadinges, Spijkerman’s Kopspijkersdinges op wijlen Talpa, diverse commercials). Zet ze echter op de planken onder de spotlights en je ziet gelukkig weer waarin ze écht goed zijn. En da’s cabaret maken. A&B doen weinig moeite om af te stappen van hun beproefde recept – een subtiel evenwicht tussen absurdisme en tragikomedie – en dat is maar goed ook. Het is namelijk lang geleden dat ik tranen heb gelachen in een theater, maar tijdens de fantastische sketch tussen de twee broers in hun 4e programma ‘Wij willen ook naar huis’ gingen vanavond alle kranen open.

een reactie op “705 | ‘Goh, deze trap kun je ook op?’”

  1. jan | op 27 februari 2008 | om 22:36 :

    ’tja, om half 7 gaat de wekker weer hè.’
    ‘ja ja, 6 uur 30 denk ik hè, zal niet later zijn. goed goed goed, leuk, ja, goed.’
    geweldig!Reageer

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/5/3/stationtenderness.nl/httpd.www/2020/wp-content/themes/state2008/comments.php on line 69

(c) 2001-2020 StationTenderness