692 | 450

13 september 2007 | roel | ik

Editie 3 van het Hé-zullen-we-eens-een-concertje-meepikken-in-een-Europese-hoofdstad-weekend staat op het punt van gebeuren. Komende 3 dagen kunt u ondergetekende aantreffen in de krochten van de mooiste stad ter wereld; Parijs. Dat Steve Hogarth over een paar weken in het minstens zo aantrekkelijke Zoetermeer (*kuch*) staat, zien we even door de vingers. Het is immers een stuk kekker om 450 kilometer te rijden om de frontman van Marillion zijn solo-ding te zien doen. Zeker wanneer het onder de rook van de Sacré Coeur zal geschieden.

Ik mag mij overigens laven aan het immer prettige gezelschap van Briljantje die altijd wel te porren is voor dergelijke uitstapjes. Globetrotten is hem niet vreemd; des te verwonderlijk is het dan ook dat zijn ervaringen met Parijs niet verder reiken dan een bliksemtour langs de Eiffeltoren op weg naar Eurodisney… Gelukkig komt daar snel verandering in. Mocht u zaterdagavond om een leuke bezigheid verlegen zitten; u kunt zich melden bij Theatre l’Européen. Da’s ongeveer hier.

Reageer

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/5/3/stationtenderness.nl/httpd.www/2020/wp-content/themes/state2008/comments.php on line 69

(c) 2001-2020 StationTenderness