690 | Goochel

31 augustus 2007 | roel | spinvis


Bent u ooit eerder zo mooi toegezongen door een computer? In Mare Frigoris klinken de bitjes en bytjes verrassend menselijk. Het is het sluitstuk van Spinvis’ nieuwste plaat. Vergeef mij de zoveelste schaamteloze plug van dit wandelende wonderkind, maar ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Spinvis hoeft niet eens een volwaardig album af te leveren om zijn meesterschap te etaleren. ‘Goochelaars en Geesten’ is een verzameling b-kantjes, rariteiten en liedjes-in-opdracht en als zodanig niet direct opvallend. Denkt u. Mare Frigoris kennen we toch al jaren? Och jawel, maar de aanwezigheid van andere parels als de titeltrack, ‘Medea’ en het door zijn zoon Gideon gezongen ‘Alles in de wind’ maakt het tot een must-have voor de Spinvisfan.

je weet toch hoe het is
vertrouw me maar
vertrouw me maar
je weet hoe ze zijn
zo langzamerhand toch wel

ik was je man
we zien elkaar later bij de haven
je weet waar het is
wacht tot het kan
denk eraan niemand is je vriend hier
die tijd is voorbij

Spinvis > Goochelaar en Geesten

Reageer

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/5/3/stationtenderness.nl/httpd.www/2020/wp-content/themes/state2008/comments.php on line 69

(c) 2001-2020 StationTenderness