652 | 2006

16 januari 2007 | roel | v15

De ware liefhebbert kijkt natuurlijk al dik twee weken reikhalzend uit naar de VerrukkeLijst van 2006. Welnu, het had even wat tijd nodig maar ik kan u verheugd melden dat de jaarlijst inmiddels is beteld, becijferd en berekend. The Decemberists op nummer 1 én op nummer 3. Dat kan geen toeval meer zijn. Belle& Sebastian, Waterboys, H. en zelfs Propaganda (hoe eighties wilt u het hebben?) mogen daarnaast ook de top 10 bevolken. Leeft u uit met de VerrukkeLijst 2006 !

Oh, weet u nog van die aardbeving ergens in het Aziatische A. ? Dat resulteerde in een aantal kabelbreuken waar de honden geen brood van lustten. Als gevolg daarvan is deze site ietwat trager de laatste tijd. Serverparkje staat in Hong Kong, weet u nog ? Sorry.

Reageer

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/5/3/stationtenderness.nl/httpd.www/2020/wp-content/themes/state2008/comments.php on line 69

(c) 2001-2020 StationTenderness