637 | The only gay in the village

10 oktober 2006 | roel | media

Heeft u wel eens geprobeerd om van KPN naar @Home te migreren qua telefonie ? Dat u een nieuw modem kreeg dat na 3,5 week nog steeds niet aan de praat te krijgen was door het incompetente prutsteam van de internetboer ? Dat het oude modem het gaandeweg ook niet meer ging doen ? Dat u dus uiteindelijk alleen nog maar dankzij de bereidwillende buurman P. met zijn wireless netwerkje nog het net op kon ? Dat u, na slaande ruzie te hebben gemaakt met nummer 8 in de rij van nietsnutten van @home, uiteindelijk van het hele plan moest afzien omdat u al het vertrouwen in een fatsoenlijke afloop bent kwijtgeraakt ? Nee ? Prijs u gelukkig. Ik heb het allemaal moeten ondergaan. Vanaf morgen 11.30 kunt u mij dus niet meer bellen. Want dan zou de telefoon overgaan naar @home. Naar het modem dat het niet doet en het ook never nooit zal doen omdat ik de hele meuk ga terugsturen. Inmiddels zit ik in een soort niemandsland tussen wal en schip. Zwervend tussen opzegging aan de ene kant en ’terugportering’ naar de KPN. Na flink wat soebatten met de neuzelaars van de 1e lijn heb ik het eindelijk zo ver dat mijn oude modem wederom is geactiveerd, dus internetten kan ik eindelijk weer zonder van de buurmans lijntje te profiteren. Ik verwacht overigens zeker een week niet te kunnen bellen met de vaste lijn. De KPN staat immers ook niet echt bekend om zijn klantvriendelijkheid. Ach, eigenlijk wel lekker rustig zo. Genoeg tijd dus voor wat humor. Little Britain. Samen met League Of Gentleman het allerbeste dat de Britse school het afgelopen decennium wist voort te brengen. Geniet van Daffyd,’the only gay in the village’.

Update 11/10: Het kan altijd leuker. Had ik, dankzij de enige welwillende helpdeskmedewerker van @Home, sinds 2 dagen weer internet via mijn oude modem, na de ‘portering’ van vanochtend is dat ook weer verleden tijd. Netjes gebeld, braaf gebleven, ‘komt goed’. Zó goed, dat de lutser mijn computernaam had gewist. Bleek na 4 uur wachten. Weer een andere lutser aan de lijn. ‘Oh, tja, uw computernaam is gewist. Dat moet naar de TD. Dat kan 2 tot 3 werkdagen duren’. Ik heb zachtjes ophangen. En lichtjes gehuild.

5 reacties op “637 | The only gay in the village”

 1. Dave | op 15 oktober 2006 | om 21:50 :

  Roel,
  RESPECT! voor je kalmte en begrip

  …………hou nog even vol man, het komt goed….. 2. roel | op 16 oktober 2006 | om 12:48 :

  Troost u, hat geduld is bijna op. Het is nu maandag en schijnbaar is het incompetente schorriemorrie er nog steeds niet in geslaagd om een werkende itnernetverbinding te regelen. Lang leve de buurman. Het is dat we hier geen enkel alternatief hebben, anders was met gillende sirenes vertrokken naar een iets capabeler internetboer. Enige alternatief dat we hier hebben is analoog. Dat gaat zelfs míj te ver 🙂 3. Armad | op 26 oktober 2006 | om 12:10 :

  Van de week had ik het er met Petje over om jou eens te contacten over het wel en wee van telefonie via @home (of misschien wel @#$%^&*home voor jou). Dit naar aanleiding van ons gesprekje op het mooie haagse strand afgelopen augustus. Volgens mij zegt dit postje voldoende: niet doen, dus. Of ben jij net die uitzondering op de regel en gaat het eigenlijk altijd gewoon goed? Wat zijn bv de ervaringen van de bereidwillende buurman in deze? CU 4. jan | op 15 oktober 2008 | om 15:52 :

  ’t filmpje is kapot… 🙁 5. roel | op 15 oktober 2008 | om 16:11 :

  Inderdaad. Vreselijk, want het is een legendarische scene. Rest natuurlijk de vraag hoe u in enen bij deze ouwe post terecht komt? 🙂Reageer

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/a/5/3/stationtenderness.nl/httpd.www/2020/wp-content/themes/state2008/comments.php on line 69

(c) 2001-2020 StationTenderness