661 Breder

21 februari 2007 | roel | ik

Soms gaat er wel eens wat kapot. Je zit al 3 uur naar de vreselijkste progrock te luisteren via morow.com omdat juist die dj-robot 4 x per dag de nieuwe Marillion-single een draai geeft en je dat nummer nog niet in zijn geheel hebt kunnen horen. Herstel: je zit al 3 uur TEVERGEEFS naar de vreselijkste progrock te luisteren via morow.com omdat juist die dj-robot 4 x per dag de nieuwe Marillion-single een draai geeft. En net op het moment dat je denkt dat het nu toch echt niet lang meer duren kan zie je je monitor langzaam wit worden.. Van zacht, donkerwit naar heller-dan-helwit. Uitzetten lukt nog wel, aanzetten niet meer. Het kreng is zo’n 3 jaar oud en valt buiten welke vorm van coulance dan ook. Zodoende rij je rap naar de dichtstbijzijnde MediaMarkt en zoek je een gigantisch 22″ breedbeeldscherm uit. Dat levert bij thuiskomst een koddige configuratie op.

3 generaties beeldscherm op een rij. De linker en rechter zijn inmiddels weer naar zolder verhuisd, met dien verstande dat de linker het nog steeds doet en de rechter dus niet.

Oh ja, breedbeeld is zo 2007! Eindelijk plek voor de toolbars in Photoshop!

2 reacties op “661 Breder”

  1. jelle | op 24 februari 2007 | om 12:33 pm :

    Bedankt voor de tip!Zijn ze nu erg blij mee dat ik ook 24uur per dag zit te luisteren om dat ene nummer te horen:)  2. roel | op 24 februari 2007 | om 12:47 pm :

    Ik ben inmiddels weer afgehaakt qua morow. Na 3 x Angelina,5 x Pain of Salvation en 8 x ACT vond ik het welletjes. Ik wacht nog wel een paar weken…Reageer

(c) 2008 StationTenderness