453 | NK

27 mei 2004 | roel | marillion en fish

Na 4 concerten van mijn bandje in 1 maand (een record) kan de eindbalans worden opgemaakt. Een soort ‘Top10′, want je breekt tegenwoordig je nek over de ranglijstprogramma’s op tv en dat is dus trendy. Volgend jaar komt er een Top10 van top10-programma’s, heb ik het vermoeden. Ik noem het dan ook liever anders; het NK Marillionconcerten of zo. De oplettende lezer kon aan de hand van de rapportcijfers van de 1e drie optredens al een aardig op weg komen. Ontbreekt nog het cijfer voor gisteren. Ik kan u mededelen dat het een 8,5 is geworden. Daarmee is de eindstand als volgt:

1. Vredenburg (9-)
2. 013 – 26 mei (8,5)
3. Zwolle (8)
4. 013 – 2 mei (7-)

Uit welingelichte bron kan ik u melden dat 013 op een haartje na de 1e plek is misgelopen. Een of andere oelewapper knipte het licht na de toegiftenreeks iets te enthousiast aan. Volgens drummert Ian stonden Easter en Sugar mice nog op het programma als de zaal een beetje enthousiast zou zijn. En dat was inderdaad het geval. Maar toen de helverlichte zaal al leegstroomde was het te laat. Zonde. Die twee toetjes hadden vast en zeker een 1e plaats in dit NK opgeleverd…

3 reacties op “453 | NK”

  1. Jeroen | op 1 juni 2004 | om 6:26 pm :

    Aan de setlist van Parijs de 27e te zien hadden ze daar blijkbaar een betere lichtman 🙁  2. jan | op 2 juni 2004 | om 11:15 pm :

    lichtelijk buiten de context, maar het gaat ook over kekke muziek: 6 juli in amsterdam zie ik? je kunt meerijden als je wilt! je moet wel zelf na afloop van dat gededdel in die hmh naar paradiso zien te komen, kun je ook mee terugrijden. tenzij ik met heather een borrel ga drinken op heur verjaardag natuurlijk.  3. roel | op 3 juni 2004 | om 8:36 am :

    U denkt toch niet dat ik na zo’n legendarische avond nog naar Paradiso ga om met een grote omweg weer naar het zuiden te gaan ? In elk geval dank voor uw aanbieding, doch ik ben al voorzien van zowel mede-Pixiesganger als transport.Reageer

(c) 2008 StationTenderness