320 | Beton

29 augustus 2003 | roel | ik

Een volle midweek aan bed gekluisterd resulteert in een betrekkelijk laag aantal updates van dit werkje: nul, om precies te zijn. Er valt ook weinig over te melden. Denkt u aan trefwoorden als ‘kop’,’beton’,’scheel’,’donker’, dan weet u genoeg. Dat het echter altijd nog erger kan bewijst briljantje, die vanwege identieke symptomen zelfs Lowlands moet laten schieten. Zou het de lucht op kantoor zijn ?

3 reacties op “320 | Beton”

 1. jan | op 30 augustus 2003 | om 9:13 am :

  neen, het is niet de lucht. toch? 🙁
  gelukkig begeef ook jij je weer enigzins onder de mensen, en da’s heuglijk. ik ga even een kaartje bestellen, droom ik gewoon nog even verder. 2. jan | op 31 augustus 2003 | om 4:43 pm :

  dat ik die over het (bonkende) hoofd heb gezien zeg: impliceert het kopje boven dit stukje dat ik de afgelopen week de rol van jantje beton heb vervuld? 3. Erwin | op 1 september 2003 | om 2:10 pm :

  Een luchtloos kantoor, dat is de oplossing.Reageer

(c) 2008 StationTenderness