726 | Het mooiste basloopje. Evah.

7 november 2008 | roel | muziek

Filmpjes van The Smiths, ik krijg er geen genoeg van. Dit keer overigens speciaal voor u vertoond in het kader van de release van alwéér een Smiths-verzamelaar. Samengesteld onder auspiciën van de heren Morrissey en Marr, dat dan weer wel. Dus eindelijk de ultieme verzamelaar der verzamelaars? Ik vermoed van wel. The Sound of The Smiths bevat 46 nummers en alle juweeltjes zitten erbij. Prachtig. Meer dan 20 jaar na het vallen van het doek staat al het Smithswerk nog steeds als een huis. De hele Britpopscene zou niet hebben bestaan zonder de geniale strapatsen van bovengenoemde heren. Des te erger is het dat ’t gerucht van de mogelijke Coachella-reunie een dikke hoax bleek te zijn.

Oh, en mag ik het basloopje in het intro van deze specifieke uitvoering van This Charming Man uitroepen tot het beste basloopje? Ja? Mooi. Dank u.

3 reacties op “726 | Het mooiste basloopje. Evah.”

 1. jan | op 8 november 2008 | om 2:56 pm :

  u roept maar uit. maar waarvan als ik mag vragen? beste loopje van dit nummer? beste loopje van the smiths? beste loopje uit 1964 (da’s toch de tijd van dat bandje ongeveer?) beste loopje in jouw muziekcollectie? oh nee, dat kan niet, je hebt de cd van x-lexx ook in je kast staan.
  enfin, enige ophelder- danwel toelichting is welkom! 2. roel | op 8 november 2008 | om 3:20 pm :

  Het beste basloopje ‘evah’. Leest u geen titels? 🙂 Morgen is er misschien weer een ander allerbestbasloopje-aller-tijden, maar voor nu houden we het hierbij. dus.

  Overigens ook meteen de’ rommeligste video-montage allertijden’… 3. jan | op 12 november 2008 | om 2:18 am :

  evah? wat kunnen we zeggen over evah?Reageer

(c) 2008 StationTenderness