659 | Viral

14 februari 2007 | roel | marillion en fish

De eerste luistersessie voor het nieuwe album Somewhere Else is al gehouden en op diverse plekken duiken Marillionfans weer op om hun evangelie te prediken. Zo ook op radio LBC, waar een tweetal fans werd geïnterviewed over het afgelopen Marillion Weekend. Als je dan net toevallig het berichtje daarover op het forum leest, net toevallig thuis ben elke woensdag, net even wat tijd over hebt, net het juiste tooltje weet te vinden om de livestream op te slaan en net op tijd het verkregen mp3tje verwerkt in een videofilmpje dan resulteert dat in het volgende:

Over vooroordelen en misconcepties, over vechten tegen de bierkaai!

4 reacties op “659 | Viral”

 1. jpooklin | op 15 februari 2007 | om 10:05 pm :

  Right on! Can’t read a word of this but the vid interview speaks for itself. Rock on McAnorak & The WildRoseBabe 🙂 2. John355 | op 19 februari 2007 | om 12:43 pm :

  🙂 My mate, rocking on the tube! Nice work, thank you. 3. jelle | op 21 februari 2007 | om 11:04 am :

  Wat een goeie vertegenwoordigers van de marillionfans!~Jammer dat ze niets van marillion willen draaien!Groetjes jelle 4. roel | op 21 februari 2007 | om 7:58 pm :

  Tja, ik had zelf nog wel een marillionsong achter het interview kunnen monteren voordat ik het filmpje erbij maakte, maar dan was ik toch door de mand gevallen aangezien er meerdere forumgangers live hebben meegeluisterd. En die hoorden toch écht geen marillionnummer erna!Reageer

(c) 2008 StationTenderness