390 | Remember

28 januari 2004 | roel | muziek

Bm A Bm A

Measure 1:

e-|-5——-|
B-|—5—–|
G-|—–6—|
D-|———|
A-|———|
E-|———|

Dit legendarische introotje had binnenkort wellicht in Waalwijk kunnen klinken. En aangezien Waalwijk niet zo ver van mij vandaan is, had ik het zelf misschien wel even mogen spelen. Ebay had het echter anders voorzien. Briljantje viste achter het net. In de laatste tellen van de veiling greep hij naast de Roland GR 300 Guitar Synth & Guitar van Steve Rothery, gitarist van Marillion. De gitaar die op Misplaced Childhood te horen is. En op Assassing. En overigens op heel Fugazi. Het boven getoonde introotje is natuurlijk van Kayleigh. Komt ook uit die gitaar.

Toegegeven, het zijn slechts 6 snaren op een stuk hout maar hoe legendarisch wil je ze hebben ? ’t Mocht echter niet zo zijn. Voor een dikke 2800 dollar is iemand anders blij met zijn gitaar…

3 reacties op “390 | Remember”

  1. jan | op 29 januari 2004 | om 12:18 am :

    tja, veel dichter bij zullen we waarschijnlijk nooit komen bij een legendarisch item. de aardappelzak blijft vooralsnog het enige unieke onderdeel van de collectie, maar ja, daar komt zo weinig geluid uit.  2. roel | op 29 januari 2004 | om 10:44 am :

    Mou nou niet zo denigrerend over de aardappelzak. Met je nagels erover schuren geeft ook een stoer geluid. Wist u dat Dolly Parton zo haar “9-to-5” hit maakte ? Door haar vinyl-nagels tegen elkaar te raspen…  3. roel | op 1 februari 2004 | om 11:46 am :

    test ? d’r beuren rare dingen hier !Reageer

(c) 2008 StationTenderness