216 | Misgelopen

23 december 2002 | roel | marillion en fish

Als je alles van tevoren weet is het een stuk makkelijker. Zo ook 15 december jongstleden. De United Fish Fans organiseerden een sinterklaas/kerstborrel in café Terminus (voorheen Poitin) in Den Bosch. Een aantal jaren geleden was ik een van de weinige gelukkigen die erin slaagde in Poitin naar binnen te komen voor een uniek optreden van Fish. Had ik het de 15e maar weer geprobeerd. Het was niet eens moeilijk geweest. Er was namelijk een hele speciale gast. Sinterklaas. Uit Schotland. Luisterend naar de naam Fish. Hilarische foto’s van de Vis in Sint-ornaat zijn te zien op United FishFans. Zucht… Fish in m’n eigen woonplaats… als je alles van tevoren weet…..

3 reacties op “216 | Misgelopen”

 1. patrick | op 8 januari 2003 | om 3:13 pm :

  Tja , de Sint Vis in Terminus; de foto’s zijn inderdaad erg grappig.
  Sta mij toe u langs deze weg nog de nieuwjaarsgroeten te brengen voor u en het gezin en ik had van Jan al gehoord dat er een tweede onderweg was. Zal wel weer een nieuwe site opleveren. 2. roel | op 8 januari 2003 | om 3:16 pm :

  De beste wensen zijn natuurlijk geheel wederzijds voor u en de uwesen. Of de komst van nr 2 een extra site gaat opleveren is nog onduidelijk. Aan de ene kant wil papa natuurlijk scheve gezichten voorkomen wanneer nr 2 op latere leeftijd ontdekt dat hij/zij er karig vanaf is gekomen, aan de andere kant levert het natuurlijk weer een boel werk op 🙂 Wellicht dat het een soort combi-site wordt. We zien wel. Vooralsnog heb ik nog even de tijd om daarover na te denken. 3. roel | op 8 januari 2003 | om 3:17 pm :

  Overigens is uw ‘tune-in-naam’ van een bijzonder kaliber. De term ‘ons pap’ deed mij in 1e instantie vermoeden dat mijn eigenste vader de weg had weten te vinden naar dit geneuzel, maar die hoop bleek ijdel 🙂Reageer

(c) 2008 StationTenderness